Reserveer nu

Activiteitenprogramma 2022

Algemeen

Onze visie op recreatie is dat wij het heel belangrijk vinden dat alle kinderen samen kunnen spelen beperkt of niet beperkt. Zorgeloos kunnen genieten op de camping!

Wij hebben op ons terrein "ruimtevoertuigen" in de vorm van fietsjes, skelters, loopkarretjes, stepjes enz.. Iedereen mag deze gebruiken. Ook hebben wij fijne speelplekken, zoals een speelbos met hutten en een klim en klauterbaan en natuurlijk ons waterspeelbad, plezier voor groot en klein!

Daarnaast organiseren wij in de schoolvakanties leuke buitenspeelactiviteiten. Zij zijn er op gericht dat elk kind/gezin mee kan doen en dat niemand aan de kant hoeft te staan! Ouders/grootouders spelen een belangrijke rol. Zij begeleiden waar nodig hun (kleine) kinderen of hun kind met beperking tijdens de recreatieactiviteiten. 

 

Buitenspeelactiviteiten in de schoolvakanties 

Meivakantie 

Hemelvaart

Pinksteren

Zomervakantie

 

Er zullen wekelijks buitenspeelactiviteiten plaatsvinden onder leiding van de activiteitenmedewerker(s).

Deze bestaan uit:

- Bijna elke ochtend (10.30) de kinderen ophalen met muziek om te gaan dansen op het sportveld. Dit is een activiteit waar het hele gezin aan mee kan doen! Lekker een buiten activiteit en er is genoeg ruimte  om dit met gepaste afstand uit te voeren. Ook hier worden de ouders gevraagd (vooral bij de kleine kinderen) om hun kinderen hierbij te begeleiden.

- Twee middagen in de week zullen er actieve, sportieve activiteiten gedaan worden die uitgevoerd kunnen worden als gezin. Denk aan spoorzoeker of een puzzelroute enz..

- De andere middag  in de week zullen er sportieve buitenspelletjes worden georganiseerd door de recreatiewerker(s).

- Daarnaast zullen wij, als het weer het toelaat op de zaterdagavond kampvuur hebben en is er op woensdagmiddag Bingo voor het hele gezin.

Bovenstaande betekent dat wij in de zomervakantie 5 ochtenden per week  buiten beginnen met muziek en dansen en dat wij  ongeveer 2/3 middagen van de week buiten middagactiviteiten hebben. Ouders hebben hierbij een rol in het begeleiden van hun kind. Er zullen 1 of hoogstens 2 recreatiewerkers aanwezig zijn. Tijdens Pinksteren en Hemelvaart zijn er elke dag buitenspeelactiviteiten.

En heb je zelf nog leuke ideeen? Kom naar ons toe, dan kijken we wat er mogelijk is!