Reserveer nu

Kampeerbungalow huren in Flevoland? Natuurlijk op Camping de Ruimte!

verhuurmogelijkheden camping de ruimteKampeerbungalow huren in Flevoland? Dan ben je op Camping de Ruimte in Dronten aan het juiste adres. Onze kampeerbungalow/tenthuisje is geschikt voor 5 personen en ideaal voor de campinggast die de eenvoud van kamperen met het gemak van een bungalow wil combineren. Deze accommodatie is ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Kom overnachten in een uniek tenthuisje!

Daarnaast ligt onze camping op een unieke locatie, omringd door de prachtige natuur, vele steden aan het water en pittoreske dorpjes. Een kampeerbungalow huren in Flevoland doe je natuurlijk op Camping de Ruimte!

Comfortabele kampeerbungalow huren in Flevoland

Een kampeerbungalow huren in Flevoland op Camping de Ruimte betekent genieten van een comfortabele kampeervakantie. Zo beschikt de kampeerbungalow over:

  • Een woongedeelte met slaapbank, met een tafel en vier stoelen
  • Keukentje met o.a. een Senseo, koelkast, uitgebreid inventaris.
  • 1 slaapruimte met tweepersoonsbed
  • 1 slaapruimte met stapelbed
  • T.V.
  • Terrasje 
  • Kachel

Onze kampeerbungalow in Flevoland beschikt niet over een douche of toilet, maar je kunt uiteraard gebruik maken het verwarmde sanitairgebouw op Camping de Ruimte.

Indien gewenst kan het stapelbed eruit en kan er een hoog-laag bed in gezet kan worden. Wanneer je een hoog-laagbed geregeld hebt, dan zorgen wij in overleg met jou dat het stapelbed uit het huisje is.

Faciliteiten op de camping, kampeerbungalow huren in Flevoland

Een vakantie in een kampeerbungalow op Camping de Ruimte betekent genieten van uitstekende faciliteiten. Naast het verwarmde (aangepaste) sanitairgebouw mag je gebruik maken van gratis Wifi, kun je smakelijk genieten in ons restaurant, tijdens de schoolvakanties plezier met het recreatieteam maken en de vele speelfaciliteiten ontdekken.

Kampeerbungalow huren in Flevoland? Ontdek de omgeving!

Ontdek de unieke omgeving tijdens je verblijf in een kampeerbungalow in Flevoland op Camping de Ruimte. Maak een prachtige fietstocht langs het Veluwemeer en Drontermeer naar het leuke stadje Elburg, of geniet van de vele andere mogelijkheden in de omgeving! Folders zijn te vinden bij de receptie!

Een kampeerbungalow huren in Flevoland op Camping de Ruimte? Boek online dan eenvoudig je verblijf!

Foto's