Reserveer nu

Camper camping De Ruimte: dé ideale camperplaats nabij Elburg en Kampen!

Camperplaats2Op zoek naar een camper camping in Flevoland? Kom kamperen met je camper op Camping de Ruimte in Dronten. Hier overnacht je op een camperplaats in een bosrijke omgeving, kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping en zijn er vele mogelijkheden voor een dagje eropuit door de perfecte ligging nabij de Veluwerandmeren. Na een lange dag rijden is koken niet nodig, want in ons restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen sfeer.

Op onze goedkope camper overnachtingsplaatsen in Flevoland krijg je de comfort van een camping voor een bescheiden prijs!! De camper overnachtingsplaatsen van 80 m2 hebben geen elektra aansluiting. Je kan ook kiezen voor een grotere campingplaats met elektra aansluiting voor de daarvoor geldende tarieven.

Camperplaats bij Elburg en Kampen met goede faciliteiten: camper camping De Ruimte

Tijdens je verblijf op onze camper camping in Flevoland kun je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Verharde plaatsen
  • Camper service station
  • Stortplaats voor chemisch toilet
  • Mogelijkheid om een watertank te vullen
  • Gratis wifi
  • Restaurant
  • Schoon sanitair

Camper camping in Flevoland: unieke ligging

Onze camper camping in Flevoland is uniek gelegen. Zo liggen de Hanzesteden als Elburg, Kampen en Harderwijk in de directe omgeving, ideale steden om te bezoeken. Ook natuurliefhebbers kunnen genieten van deze plek tijdens een verblijf op een camperplaats in Flevoland op Camping de Ruimte. Wordt wakker door het zingen van de vogels en maak een mooie wandel- of fietstocht langs het Veluwemeer en sluit een fijne vakantiedag af met een heerlijk diner in ons restaurant ‘De Boshut’.

Meer informatie over verblijven op onze camper camping in Flevoland? Neem dan contact met ons op of boek online direct je overnachting op Camping de Ruimte.

Foto's