Restaurant in Dronten gezocht? Ontdek ‘De Boshut’ op Camping de Ruimte!

boshut 1Restaurant in Dronten? Sluit je dag af met een smakelijk gerecht in restaurant ‘De Boshut’ op Camping de Ruimte! Dit sfeervolle restaurant is gelegen in het hoofdgebouw van onze camping en toegankelijk voor iedereen. Ideaal als je onderweg bent naar je vakantiebestemming, een tussenstop maakt tijdens een fietstocht of geniet van een vakantie op Camping de Ruimte.

Neem plaats op het terras en geniet van een lekkere maaltijd in een bosrijke omgeving. Voor een bescheiden prijsje heerlijk eten in een restaurant in Dronten? Kom dan naar Camping de Ruimte!

Menukaart met lekkere gerechten op een bijzondere locatie – restaurant in Dronten

Er is voldoende keuze in ons restaurant in Dronten. Zo is er voor elk wat wils! Er zijn heerlijke lunchgerechten zoals salades, tosti’s en pannenkoeken of gewoon lekker een patatje! Wilt u uitgebreider eten dan kunt u kiezen uit verschillende gerechten, zoals onze beroemde Ruimteburger, kipsaté of een Schnitzel. Bekijk de kaart maar eens!! Ook voor een kopje koffie of thee met eventueel wat lekkers ben je natuurlijk van harte welkom. En als je specifieke wensen hebt, kun je altijd terecht bij onze kok.

Restaurant in Dronten mét terras

terrasNaast zonnige plekjes bij mooi weer, biedt dit restaurant in Dronten door de bosrijke omgeving ook heerlijke plekjes in de schaduw. Geniet hier ’s ochtends van de rust, tjilpende vogels en de opkomende zon. Ontspan op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken met de recreatie- of speelfaciliteiten rondom ons restaurant in Dronten. Liever op je kampeerplaats of in je accommodatie eten? Bij restaurant ‘De Boshut’ is het mogelijk om diverse snacks en pizza’s af te halen.

Openingstijden “De Boshut”

Laagseizoen (22 maart tot 12 juli en 25 augustus tot 28 september)

  • Maandag en Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag t/m Zondag: Open 12:00 – 19:00 uur
  • Met de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren gelden aangepaste openingstijden!

Hoogseizoen (12 juli tot en met 25 augustus)

  • Dinsdag t/m Zondag: Open: 12:00 – 20:00 uur
  • Maandag is het terras open voor een kopje koffie, wat te drinken of een ijsje. Ook is er tussen 17:00 en 19:00 afhaal voor patat, snacks en piza's. De keuken is die dag gesloten.

Winterseizoen 

  • Alleen op afspraak

Goed om te weten…

Zin in een feestje? Ontdek de mogelijkheden om een feestje te geven in restaurant ‘De Boshut’. Voor maximaal 70 personen verzorgen wij de catering, neem contact met ons op voor meer informatie.

In het voor- en naseizoen en in de winterperiode is het mogelijk om uw verjaardag, jubileum, of babyshower, bedrijfsfeestje, jaarafsluiting, of afscheidsfeest bij ons te vieren. Wij hebben binnen ruimte voor 70 personen. Onze kok kan heerlijk koken en wij hebben een aanbod van eenvoudige tot uitgebreide buffetten, vraag naar onze mogelijkheden.

“De Boshut” is een unieke plek voor feestjes in het bos. Een lekkere avond op het terras? Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij aankomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een overnachting op de camping? Ook deze mogelijkheid is aanwezig.

Foto's