Reserveer nu

Wie zijn wij?

jean linekeNa een druk en jachtig leven hebben wij, Jean en Lineke, in 2017 samen er voor gekozen om werken en wonen te combineren op deze prachtige plek midden in de natuur in de bossen. Onze kwaliteiten, ervaring  en kennis die wij inmiddels in ons leven hebben opgebouwd kunnen wij hier op deze prachtige plek delen met onze gasten.

Jean heeft een ruime ervaring als ondernemer, onder andere in de recreatiesector en Lineke heeft als maatschappelijk werker/coach ruime ervaring in de zorg/welzijn sector. Wij vullen elkaar goed aan en werken vanuit een aantal basisprincipes: Respect, Kwaliteit, Zorgzaamheid en Oprechtheid. Wij bieden een ontspannen en gemoedelijke sfeer waar ook ruimte is voor humor en veel plezier!.

Wij hebben samen 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Zij zijn ook met regelmaat op de camping aanwezig.

Wij werken hard in alle seizoenen van het jaar, met en zonder de gasten. Dat is het ons waard omdat wij zien dat onze gasten hier genieten, even bijkomen, even op adem kunnen komen, ontspannen en plezier hebben. Als wij zien dat alle kinderen beperkt of niet met elkaar spelen en plezier hebben. Dat is onze grootste beloning! Daar krijgen wij energie van en daar doen wij het voor!

Wilt u meer van ons weten? Vraag het ons!

Kom langs! U bent meer als welkom op onze prachtige camping!

Jean en Lineke