In de nabije omgeving

Ook buiten ons kampeerterrein vind je genoeg vertier. Voor zowel de sportieveling als de natuurgenieter zijn er tal van leuke bezigheden in de directe omgeving. Met de fiets zit je zo in het historische Kampen, Elburg, of aan de oevers van de Veluwe-randmeren.

Watersporters halen hun hart op aan het Veluwemeer. Je vindt er rustige, schone zandstrandjes met helder zwem- en viswater. Windsurfen, waterskiën, zeilen en tal van andere 'natte' bezigheden zijn hier allemaal mogelijk. Cultuurgenieters komen ook goed aan hun trekken. Beslist een dagtochtje waard zijn steden als Zwolle, Harderwijk, of het prachtige vissersdorpje Urk. Ook een bezoek aan het voormalige eiland Schokland, met zijn gesteentetuin, is zeer aan te bevelen.

Toe aan spanning en sensatie? Vlakbij vind je u een pretpark van formaat: 'Walibi'. Met de auto is ook Lelystad Airport goed te doen. Het luchtvaart-themapark 'Aviodrome' biedt een van de grootste collecties historische vliegtuigen in Europa. Je kan er ook terecht voor rondvluchten. Echt een aanrader! Lekker shoppen? Dat kan je in Bataviastad in Lelystad!

Wandelen & fietsen

Fiets of wandel en ontdek de prachtige landschappen.

Eropuit

De leukste uitjes in de omgeving

Impressie

Ontdek de mooie omgeving van onze camping

Natuur

Natuurliefhebbers opgelet: kom tot rust in de prachtige natuurrijke...

Dorpen & steden

Ga eropuit in de moderne nabij gelegen dorpen en steden.

Agenda

Bekijk hier de leukste activiteiten of evenementen.