Reserveer nu

Camping met zwembad in Flevoland

camping met zwembadCamping met zwembad in Flevoland gezocht? Kom naar Camping de Ruimte! Vlak naast het hoofdgebouw bevindt zich ons unieke zwembad: een waterspeelbad! Een bron van plezier voor de (kleine) kinderen. Maar ook gegarandeerd veel waterplezier voor iedereen!

Een waar kinderparadijs, camping met zwembad in Flevoland

Alle waterratten opgelet: onze camping met zwembad in Flevoland staat garant voor uren water- en speelplezier. In het spectaculaire, ondiepe zwembadje staat een bamboe speelhuisje met glijbaan, een water spuwende pelikaan, twee spannende tuimelmango's, mango’s die vol water lopen en omkiepen en nog veel meer…! Het speelbad gaat in het voorjaar in juni open, als de dagen én de nachten wat warmer zijn!

Uniek zwembad op de camping voor iedereen

Ons speelbad is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Zo kunnen kinderen in een rolstoel met behulp van een enorme slang aan de rand van het speelbad spetteren en spelen met het water. Durf jij op de rode knop te drukken?

Als het weer een beetje meewerkt wordt het opnieuw een zwem-tastisch jaar op onze camping met zwembad in Dronten!

{tztab-start}

Veel speelplezier op de camping

Kamperen op Camping de Ruimte in Dronten is voor elk kind een groot feest. Zo beschikken wij o.a. over vele speelfaciliteiten en kunnen de kinderen veilig spelen op onze autovrije camping met verharde paden. 

Tijdens de schoolvakanties maken de kinderen veel plezier met het  recreatieprogramma: van samen dansen, kampvuur, waterspelletjes tot speurtochten. 

Ook in de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor leuke dagjes eropuit naar het Dolfinarium, het Aviodrome of Walibi Holland. Kortom: een onvergetelijke vakantie beleef je op onze camping met zwembad in Flevoland!

Foto's

Meer informatie over onze camping met zwembad in Flevoland

Wil je meer weten over de mogelijkheden op onze camping met zwembad in Flevoland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of boek online direct een onvergetelijke vakantie op Camping de Ruimte!