Restaurant “De Boshut” met terras

boshut 1

“De Boshut”is een sfeervol restaurant gelegen in het hoofdgebouw van Camping de Ruimte.

Buiten is een gezellig  fleurig terras. Ruimte omringd door het bos.

Je kan hier voor een bescheiden prijsje lekker eten, wat drinken met wat lekkers of een ijsje eten.

“De Boshut” is in het hoogseizoen en tijdens de schoolvakanties geopend van 09.00 tot 20.00 uur. Er zijn veel spelletjes aanwezig die u daar gratis kunt gebruiken en er is een leestafel met kranten, strips en tijdschriften.

Terras

Het terras heeft zonnige plekjes maar ook heerlijke plekjes onder de bomen in de schaduw.

terras

Hier kan je in de ochtend heerlijk genieten van de rust, het gezang van de vogels, het zonnetje, kortom ontspannen. Over de gehele dag kunnen de kinderen zich vermaken op o.a. de trampolines of met de eventuele recreatieactiviteiten. Er zijn verschillende "ruimtevoertuigen" op het terrein aanwezig waar kinderen samen mee kunnen spelen. Terwijl jij geniet op het terras, kunnen de kinderen spelen!

Menukaart

De menukaart heeft voldoende keuzes zodat iedereen wat uit kan kiezen.

Er zijn snacks, pizza’s maar ook heerlijke lunchgerechten zoals salades, tosti’s. pannenkoeken enz. Daarnaast kan je kiezen voor de beroemde Ruimteburger, een Schnitzel of kipsaté en nog meer. Kom de kaart eens bestuderen! En als je vragen hebt, stel ze aan onze kok, hij beantwoordt ze graag!

Bekijk onze menukaart

Afhalen

Ook is de mogelijkheid aanwezig om snacks en pizza’s af te halen en lekker bij je eigen plek op te eten. Als het erg druk is wordt het zelfs bij je kampeerplek gebracht! Hoe luxe is dat?

Openingstijden

Laagseizoen (22 maart tot 12 juli en 25 augustus tot 28 september)

  • Maandag en Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag t/m Zondag: Open 12:00 – 19:00 uur
  • Met de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren gelden aangepaste openingstijden!

Hoogseizoen (12 juli tot en met 25 augustus)

  • Dinsdag t/m Zondag: Open: 12:00 – 20:00 uur
  • Maandag is het terras open voor een kopje koffie, wat te drinken of een ijsje. Ook is er tussen 17:00 en 19:00 afhaal voor patat, snacks en piza's. De keuken is die dag gesloten.

Feestjes

In het voor- en naseizoen en in de winterperiode is het mogelijk om uw verjaardag, jubileum, of babyshower, bedrijfsfeestje, jaarafsluiting, of afscheidsfeest bij ons te vieren. Wij hebben binnen ruimte voor 70 personen. Onze kok kan heerlijk koken en wij hebben een aanbod van eenvoudige tot uitgebreide buffetten, vraag naar onze mogelijkheden.

“De Boshut” is een unieke plek voor feestjes in het bos. Een lekkere avond op het terras? Waar je ook voor kiest, iedereen voelt zich bij aankomst gelijk op z’n gemak. De tijd vliegt voorbij! Het feest combineren met een overnachting op de camping? Ook deze mogelijkheid is aanwezig.