Kom jij ook naar Camping de Ruimte in Dronten?

 

Op zoek naar een camping in Dronten? Ontdek dan de mogelijkheden op Camping de Ruimte in Dronten! Onze camping ligt midden in het bos op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee op een zandplaat! Hoe bijzonder is dat?

Onze camping in Dronten is gelegen aan de Stobbenweg. Genoemd naar de stobben (stronken van bomen) die hier gevonden zijn op de bodem van de Zuiderzee. Wat betekent dat er hier land was voordat er zee was…

Op deze zeer bijzondere oeroude plek hebben wij een klein paradijs gecreëerd midden in de natuur waar iedereen, of je nu beperkt bent of niet, kan onthaasten, ontspannen, plezier kan maken, nieuwe herinneringen kan maken, nieuwe ervaringen op kan doen, elkaar kan ontmoeten of juist alleen kan zijn.

Op onze camping in Dronten, Camping de Ruimte, kan veel en niets moet! Dat is in deze hectische tijd wel heel erg lekker!

Unieke camping in Dronten

Wat onze camping in Dronten zo uniek maakt? Wij bieden uitstekende faciliteiten voor iedereen:

En

  • Gastvrije behulpzame eigenaars!

Een natuurrijke camping in Flevoland

Door de natuurrijke omgeving van onze camping zijn er vele eropuit mogelijkheden. Maak een mooie wandel- of fietstocht of ga een dagje op stap naar Harderwijk, Elburg of Kampen. Lees hier meer over onze eropuit tips.

Het Veluwemeer ligt op nog geen halve kilometer afstand van Camping de Ruimte! Of je nu wilt zonnebaden op het strand, varen met een boot of een watersport beoefenen, alles is mogelijk!

Meer informatie over onze camping in Dronten?

Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie op Camping de Ruimte!

Lees minder <