Open Dag Tweede Paasdag 

paasOp welke KGC-camping ga jij kamperen met Pasen? Het Paasweekend is elk jaar weer het ideale moment om met het hele gezin heerlijk te genieten van de lente! Plan jij je vakantie liever iets later, bijvoorbeeld in de mei- of zomervakantie?

Kom dan op Tweede Paasdag (maandag 22 april) alvast gezellig langs tijdens de Open Dag van KGC. Op alle KGC-campings kun je naar hartenlust over het kampeerterrein wandelen en de huuraccommodaties op je gemak bekijken.

Stel ons je vragen onder het genot van een kopje koffie en kom helemaal in de vakantiesferen.

De KGC-campings zijn tijdens de Open Dag geopend van 10 tot 17 uur. Aanmelden is niet nodig, jullie zijn van harte welkom!

De 28 campings van de KGC liggen verspreid in Nederland, op plaatsen waar de natuur nog beleefd kan worden. De campings die aangesloten zijn bij Karaktervolle Groene Campings (KGC) hebben ieder een eigen uniek karakter. De campings zijn mooi gelegen in de natuur en/of nabij water. De campings zijn kleinschalig van opzet en variëren in grootte. Persoonlijke aandacht, ouderwetse gastvrijheid en goede voorzieningen staan voorop. De campings variëren in grootte van ca. 40 tot 200  kampeerplaatsen. De campings van KGC onderscheiden zich door hun overwegend toeristische karakter, goede sanitaire voorzieningen en persoonlijke aandacht.

KGC camping: Camping De Ruimte Stobbenweg 23, 8251 PX Dronten, www.campingderuimte.nl doet ook mee aan deze opendag. Een prima gelegenheid om kennis te maken met de campingeigenaren, hun bedrijf en de fijne kampeermogelijkheden, die dit bedrijf te bieden hebben.  

Terug naar het overzicht