Reserveer nu

Camping met zwembad in Flevoland

spelen zwembad camping de ruimte 02Camping met zwembad in Flevoland gezocht? Kom naar Camping de Ruimte! Vlak naast het hoofdgebouw bevindt zich het waterspeelbad: een bron van plezier voor de (kleine) kinderen. Maar ook gegarandeerd veel waterplezier voor iedereen!

Een waar kinderparadijs, camping met zwembad in Flevoland

Alle waterratten opgelet: onze camping met zwembad in Flevoland staat garant voor uren water- en speelplezier. In het spectaculaire, ondiepe zwembadje staat een bamboe speelhuisje met glijbaan, een water spuwende pelikaan, twee spannende tuimelmango's, mango’s die vol water lopen en omkiepen en nog veel meer…!

Ons speelbad is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. Zo kunnen kinderen in een rolstoel met behulp van een enorme slang aan de rand van het speelbad spetteren en spelen met het water. Durf jij op de rode knop te drukken? Als het weer een beetje meewerkt wordt het opnieuw een zwemtastisch jaar op onze camping met zwembad in Flevoland!

Meer informatie over onze camping met zwembad in Flevoland

Wil je meer weten over de mogelijkheden op onze camping met zwembad in Flevoland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Of boek online direct een onvergetelijke vakantie op Camping de Ruimte!

Foto's